Velkommen til UniFactory
Personal menu
Søg
Filters Close Clear All
Min: 2.995,00 kr. Max: 4.900,00 kr.
kr.2995 kr.4900

CRM

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Vedhæftede filer til varer

Med dette plugin får I den store fordel, at I automatisk kan få filer, der er vedhæftet til varer i Uniconta varekartotek, med over i Outlook, når I mailer tilbud, ordrebekræftelser, følgesedler, fakturaer eller indkøbsordrer til kunder eller leverandører. I sparer tid og gør det nemmere at sikre jeres kvalitet, fordi de relevante dokumenter automatisk foreslås på de relevante ordrer.

I varekartoteket i Uniconta kan I angive for hver vedhæftet fil, hvor den skal følge med i mails, f.eks. ordrebekræftelse og faktura. På salgs- og indkøbsordrerne kan I vælge, om alle de afmærkede – eller kun udvalgte af dem – skal følge med over i de mails, I sender til kunderne på den konkrete ordre.

Generelle krav

Uniconta Salgsordre

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

2.995,00 kr.

Office365 kalenderintegration

Optimer din arbejdsdag med UniFactory Office365 kalenderintegration!

Nu kan du nemt synkronisere dine Uniconta CRM-opfølgningsaktiviteter og møder direkte til din Outlook-kalender. Det betyder, at du kan bruge din velkendte Outlook-kalender til at holde styr på både dine daglige opgaver og de vigtige Uniconta-aktiviteter. Spar tid, undgå dobbeltarbejde og få en mere struktureret arbejdsdag med UniFactory Office365 kalenderintegration.

Generelle krav

Uniconta CRM

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

4.900,00 kr.