Velkommen til UniFactory
Personal menu
Søg
Filters Close Clear All
Min: 2.995,00 kr. Max: 7.500,00 kr.
kr.2995 kr.7500

Økonomi

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Vedhæftede filer til varer

Med dette plugin får I den store fordel, at I automatisk kan få filer, der er vedhæftet til varer i Uniconta varekartotek, med over i Outlook, når I mailer tilbud, ordrebekræftelser, følgesedler, fakturaer eller indkøbsordrer til kunder eller leverandører. I sparer tid og gør det nemmere at sikre jeres kvalitet, fordi de relevante dokumenter automatisk foreslås på de relevante ordrer.

I varekartoteket i Uniconta kan I angive for hver vedhæftet fil, hvor den skal følge med i mails, f.eks. ordrebekræftelse og faktura. På salgs- og indkøbsordrerne kan I vælge, om alle de afmærkede – eller kun udvalgte af dem – skal følge med over i de mails, I sender til kunderne på den konkrete ordre.

Generelle krav

Uniconta Salgsordre

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

2.995,00 kr.

Integration mellem Uniconta projekt og Dataløn

Effektiv Lønadministration og Projektstyring: Introduktion til Uniconta Projekt-Dataløn Integrationen

Vi præsenterer en løsning til at forbedre både lønadministration og projektstyring – Uniconta Projekt-Dataløn Integrationen. Med denne intelligente integration kan I opnå en mere struktureret tilgang til håndtering af løntimer og projektrelaterede opgaver, alt sammen inden for ét sammenkoblet system.

Automatisk Lønregistrering: Slut med manuel indtastning af løntimer. Vores integration forbinder Uniconta Projekt og Dataløn, så I får en automatisk overførsel af registrerede timer. Dette fjerner ikke blot den besværlige opgave med dobbeltindtastning, men eliminerer også risikoen for fejl, der kan opstå ved manuelle processer.

Skræddersyet Tilpasning: Definér den ønskede overførselsperiode, og vælg præcis, hvilke lønarter der skal modtage data. Dette giver jer den fleksibilitet, I har brug for, til at tilpasse integrationen til jeres unikke arbejdsprocesser og behov.

Opnå en mere effektiv og sammenhængende tilgang til både lønadministration og projektstyring. Vores Uniconta Projekt-Dataløn Integration bringer jer tættere på en problemfri arbejdsproces, der sparer jer tid, reducerer fejl og giver jer mulighed for at fokusere på det, I gør bedst.

Generelle krav

-

Uniconta krav

Server- Vær opmærksom på, at denne Add-on kræver en Uniconta server-bruger

7.500,00 kr.

Office365 e-mail integration

Bemærk prisen er for opsætning, der vil forekomme gebyr på kr. 39,- pr. måned pr. bruger.

UniFactory tilbyder 2 former for mailintegration fra Office365 til Uniconta:

Vælg hvilke mails der skal gemmes hvor i Uniconta

Her kan du i din mailoversigt i Outlook dobbeltklikke på de mails, du vil have over i Uniconta, og samtidig vælge, hvor de skal gemmes, f.eks. på en kontaktperson, en kunde, ordre, tilbud eller indkøbsordre.

Automatisk synkronisering med kunder og kontaktpersoner i Uniconta

Her vælger du én gang pr. mailadresse, på hvilke kunder og kontaktpersoner, du vil gemme mails fra i Uniconta. Herefter vil Office365 automatisk overføre/kopiere mailen ind i Uniconta på den kontakt, hvis mailadresse matcher med afsendermailadressen i Outlook.

Dan opfølgningsaktivitet i Uniconta direkte fra mail i Outlook

Med denne funktion kan du direkte fra en mail i Outlook danne en opfølgningsaktivitet i Uniconta, så du ikke glemmer at følge op få mailen.

Generelle krav

Office365

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

4.900,00 kr.